Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Doe-tips

Gezocht: redacteur (m/v)

Beeld: unsplash

 

Oh la la, Veldverkenners, dit is jullie kans! Wil je graag mee bouwen aan deze website? VILT, de organisatie achter Veldverkenners, zoekt een redacteur (m/v) om het team tijdelijk te versterken.

 

Dit is wat we van jou verwachten: 

Als redacteur zal je voor diverse projecten worden ingezet. Het grootste deel van je tijd zal gaan naar Veldverkenners. Als beheerder van de website en de sociale media ben je verantwoordelijk voor de planning en de content die online wordt geplaatst. Je gaat op zoek naar interessante weetjes, leuke posts en verduidelijkende achtergrondverhalen, en promoot ze op gepaste wijze via de beschikbare digitale kanalen. Je woont ook persconferenties bij en maakt nieuwsberichten voor de website www.vilt.be. Je neemt proactief deel aan het redactieoverleg en werkt mee aan de uitbouw van de organisatie.

Je bezit uitmuntende redactionele vaardigheden en je slaagt erin landbouwthema’s op een toegankelijke manier te duiden voor een breed publiek. Kennis van de brede landbouwsector is een pluspunt. Je hebt ervaring met sociale media zoals Facebook en Twitter en je kent de basisbeginselen van Photoshop. Je bent kritisch en pragmatisch. Je kan zelfstandig en in teamverband werken. Bij voorkeur volgde je een journalistiek georiënteerde (en universitaire) opleiding of je bent gelijkwaardig door ervaring. Pas afgestudeerden komen in aanmerking voor de functie. Je bent bereid om occasioneel ’s avonds en in het weekend te werken. Je bent in het bezit van een wagen en een rijbewijs B.

 

Dit is wat je van ons kan verwachten:

We bieden je een tijdelijke betrekking van vijf maanden aan (periode juni 2016 – november 2016). Je komt bij VILT terecht in een klein, maar gemotiveerd en creatief team, waarin je heel wat inhoudelijke groeikansen krijgt. Wij bieden je een salaris dat aangepast is aan je competenties en een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques,...

 

Dit is wat je nú moet doen:

Aarzel niet en bezorg ons uiterlijk maandag 25 april 2016 je sollicitatiebrief en CV via VILT vzw, Koning Albert II-laan 35 bus 57, 1030 Brussel (vlakbij het Noordstation) of via . Een selectieproef op woensdag 18 mei 2016 zal deel uitmaken van de aanwervingsprocedure. Wie meer informatie over de job wil, kan contact opnemen met directeur Griet Lemaire (0473 59 41 39) of voorzitter Josse De Baerdemaeker ( ). De pdf van de vacature zoals ze gepubliceerd is op Jobat vind je hier.

 

Dit is de organisatie waarin je terechtkomt:

Het Vlaams infocentrum land- en tuinbouw (VILT) zet zich als vzw in om objectief te informeren over de Vlaamse land- en tuinbouw en zo het maatschappelijk draagvlak voor de sector te vergroten. Het beschikt daarvoor over een website www.vilt.be, een multimediaal platform Veldverkenners (dat ken je al ;)) en een TV-programma over landbouw op de digitale zender PlattelandsTV (VILT TeeVee). 

 

Veel succes! 

Zelf niet geïnteresseerd maar ken je iemand dit dat wel kan zijn? Verspreid het woord!

Lees nog artikels met volgende tags

vacature
Aangemaakt op 16:57 16/03/2016 Laatst aangepast op 17:09 30/03/2016