TIP: workshop Bijzondere Boerenkost
Altijd al je eigen ketchup willen maken? Dit is je kans! Inagro organiseert kookworkshops die doorgaan op vier verschillende landbouwbedrijven in West-Vlaanderen. Vier koks trekken naar de boerderij om je er te leren toveren met lokale hoeveproducten. Niet te missen dus!
De mogelijkheden met hoeveproducten en lokaal geteeld voedsel gaan wel wat verder dan worst met appelmoes (al is daar ook niks mis mee ;) ) De kookworkshops van Inagro wil consumenten aanzetten om avontuurlijker om te gaan met streekproducten. Zo kan je onder andere aan de slag met zelfgemaakte ketchup, cocktail met peer en bourbon, carpaccio van hert,... Vier verschillende koks trekken naar de boerderij om er het beste van zichzelf te geven met de producten die ter plaatse geproduceerd werden. Hobbykok of niveau Sergio Herman? Iedereen is welkom! 'Bijzondere boerenkost' is een unieke kans om het verhaal van je voedsel van grond tot mond te beleven.
Waar en wanneer?
Donderdag 22/09/16 Leef je uit met groenten (Oostnieuwkerke) - VOLZET
Maandag 26/ 09/16 Creatief met de oogst uit de boomgaard (Zillebeke) – kookworkshop om 19u00
Woensdag 5/10/16 Hertenvlees anders bekeken (Oostende) – kookdemonstratie om 19u00
Dinsdag 11/10/16 Smaakworkshop met herfstgroenten (Gijverinkhove) – kookdemonstratie om 19u00
Inschrijven is verplicht en kan via deze link. Snel zijn is de boodschap, want de eerste workshop is al volzet!