Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Doe-tips

Tip voor landbouwers: bestel je eigen gevelplaat

We hebben een leuke tip voor de landbouwers onder onze lezers. Afgelopen week stonden we samen met VILT vzw op de landbouwbeurs Agriflanders in Gent. VILT organiseerde er een actuaquiz en gaf elke dag een gepersonaliseerde gevelplaat weg aan de 10 topscoorders van die dag. De actie was een ongelofelijk succes en de gevelplaten vielen bijzonder in de smaak. En het goede nieuws is: wie geen plaat won, kan er nu een bestellen aan voordelig tarief.

 

Elke boerderij een gevelplaat

VILT droomt groot. Aan de gevel van alle 24.000 Vlaamse boerderijen wil de organisatie een luxueuze gevelplaat zien prijken, met daarop de naam van de familie en een mooie functietitel (bv. voedselproducent). Dit om de landbouw opnieuw een gezicht te geven en te benadrukken dat het nog steeds vooral een familiezaak is, maar ook om landbouwgezinnen een hart onder de riem te steken én de boerderij dezelfde uitstraling te geven als een dokterspraktijk of advocatenkantoor. Een nobel streven, dat alvast positief onthaald werd door enkele bekende figuren uit de sector (zie foto).

 

gevelplaat-bv-agriflanders-bis.jpg

 

Inox

De platen (20 x 30 cm) zijn vervaardigd uit het sterke inox of RVS en het opschrift werd erop gelaserd. Dat moet hen bestand maken tegen weer, wind en eventuele generatiewissels. Desondanks kosten ze maar 45 euro, minder dan de helft van de normale prijs (100 euro). VILT kon deze mooie prijs voor je onderhandelen.

 

Bestellen?

Bestellen kan tot eind februari en wel op deze manier:

 

Mail met vermelding ‘actie VILT’ naar :

Beste Dirk,

Ik bestel graag een gegraveerde RVS gevelplaat met mijn naam … (vul je eigen naam in, of de familienaam van beide partners gescheiden door een liggend streepje) en daaronder de vermelding (vergeet niet te kiezen):

  • VOEDSELPRODUCENT
  • LANDBOUWER
  • LANDSCHAPSBOUWER
  • AGRARISCH ONDERNEMER
  • BOER IN HART EN NIEREN
  • BOERIN IN HART EN NIEREN
  • BEESTENBOER
  • BOERDERIJMANAGER
  • CHIEF EXECUTIVE FARMER
  • Zelf een leuk idee? Voel je vrij!

De plaat mag opgestuurd worden naar… (vul je adres in).

 

Je zal daarna van Dirk een mailtje ontvangen met de vraag 45 euro te storten op zijn rekeningnummer. Wanneer hij die som heeft ontvangen, wordt je gevelplaat opgestuurd via de post. Verzending is inbegrepen in de prijs.

Vragen? info@vilt.be of 02 552 81 91

Lees nog artikels met volgende tags

VILT, gevelplaat, Agriflanders
Aangemaakt op 11:35 18/01/2017 Laatst aangepast op 12:59 17/02/2017