Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Doe-tips

Tip: Vaderdagontbijt op de boerderij

Wie een origineel cadeau wil voor Vaderdag, hoeft niet langer te zoeken. In Oost- en West-Vlaanderen kan je voor Vaderdag (8 juni 2014) een ontbijt reserveren met verse hoeve- en streekproducten op de boerderij. In de stal, serre, boomgaard of op de binnenkoer. Je ontbijt er samen met andere gezinnen tussen de koeien of tussen de groeiende plantjes. Geef toe, dat is een kans die je niet alle dagen krijgt. Geen idee wat je je erbij moet voorstellen? Bekijk hier dan enkele sfeerbeelden van de vorige jaren (scrol naar de albums 'Vaderdagontbijt').

Inschrijven verplicht

Voor de kinderen is er tijdens het ontbijt randanimatie voorzien en voor de papa's nadien een leuke attentie. Snel inschrijven (of meedoen aan onze wedstrijd) is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen worden afgesloten op 30 mei 2014. Inschrijven doe je door rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf naar keuze. Een lijst met deelnemende bedrijven vind je hier.

WIN

Goed nieuws, want Veldverkenners mag twee keer een ontbijt voor 4 personen weggegeven: eentje in Oost-Vlaanderen (bij Ons Dagelijks Groen in Meldert) en eentje in West-Vlaanderen (adres naar keuze en beschikbaarheid). De wedstrijd loopt nog tot en met 23 mei.

Veel succes!

Lees nog artikels met volgende tags

tip, vaderdagontbijt, ontbijt, hoeveproduct, streekproduct
Aangemaakt op 10:13 07/05/2014 Laatst aangepast op 19:17 11/06/2014