Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Boekje

Ontspannen op de boerderij met Veldverkenners

Een boerderij is vandaag niet alleen een plek waar geboerd wordt. Het is ook een plek waar gefeest wordt, geslapen, gegeten, gekookt, gepicknickt, gespeeld, en ga zo maar door. Alleen is het soms moeilijk je weg te vinden in dat aanbod. Wie kan je helpen wanneer je op zoek bent naar een zorgboerderij? Op welke boerderijen kan je kind zijn verjaardag vieren? En waar kan je met je bedrijf op teambuilding?

In dit boekje bieden we je een handig overzicht van initiatieven en organisaties die je aan de juiste contactgegevens kunnen helpen. De bijbehorende lijsten met adressen van boerderijen vind je op deze website (Doe-tips en Agenda). Zoek bijvoorbeeld op 'workshop', 'boerderijspelen', 'kinderboerderij' en 'vergaderen' voor een overzicht van boerderijen met een interessant aanbod recreatie en faciliteiten. Ontbreekt er een adres? Geef ons dan een seintje via info@veldverkenners.be en wij voegen het toe aan de lijst.

Het volledige boekje 'Ontspannen op de boerderij met Veldverkenners' kan je hier digitaal lezen. Vanaf 10 exemplaren kan je een papieren exemplaar aanvragen, eveneens via info@veldverkenners.be. Ontvang je in de toekomst graag automatisch twee keer per jaar onze boekjes? Dan kan je op hetzelfde emailadres een gratis abonnement aanvragen.

Aangemaakt op 09:50 14/04/2017 Laatst aangepast op 15:54 07/09/2017