Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Wedstrijd

Afgelopen: Win twee tickets voor een feestelijke picknick met hoeveproducten

Steunpunt Hoeveproducten bestaat 10 jaar en viert dat met een grote hoevepicknick. Veldverkenners mag twee zitjes weggeven...

 

Wat is het Steunpunt Hoeveproducten?

Het Steunpunt is een initiatief van KVLV Agra en werd opgericht om land- en tuinbouwers te begeleiden die hun eigen producten willen verwerken en/of verkopen op de boerderij. Al die leuke hoevewinkels en hoeve-ijssalons hebben we dus mede aan de organisatie te danken.

Om haar tiende verjaardag te vieren organiseert het Steunpunt een hoevepotluck. Een wat? De term 'potluck' is overgewaaid uit de VS en betekent zoveel als: we komen samen om te eten en iedereen neemt iets mee. In dit geval echter moet jij niet zelf iets meenemen, want nemen de hoeveproducenten aangesloten bij het Steunpunt die taak op zich. Jij mag dus gewoon bij de picknick aansluiten en mee genieten van al dat hoevelekkers. Top!

 

Wat moet je doen?

Bij de foto die vrijdagmorgen op facebook is verschenen een leuk bijschrift verzinnen. Wie gewonnen heeft, krijgt zo snel mogelijk een seintje.

 

Waar en wanneer is het feest?

Maandag 16 september van 11:30 tot 14:00 op de geitenboerderij Kempense Geitenkaas Polle, Eerselingenstraat 36, 2460 Lichtaart (volg de wegwijzers naar Bobbejaanland).

 

Veel succes!