Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
05 Jul

Hoevepicknick Huysmanhoeve

Locatie: Eeklo

 

Iedere eerste zondag van de maand organiseert het Plattelandscentrum Meetjesland aperitiefconcerten en hoevemaaltijden in het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve. De dag is gevuld met activiteiten voor jong en oud:

Het event vangt aan om 11:00 met een aperitiefconcert: jazz + streekproducten als aperitief. Geen slecht begin! Vervolgens (om 12:00) kan je aanschuiven voor een hoevepicknick: picknick + historische hoeve op de achtergrond. Geen slechte combinatie!
Wie geen picknickpakket met hoeve- en streekproducten bestelde, brengt best zijn eigen picknickmand mee. Daar hoef je je niet voor te schamen, iedereen is meer dan welkom - met eigen of bestelde picknickmand. Voor de picknick van 2 augustus is het trouwens nog niet te laat om een picknickpakket te bestellen. Dat kan via .

Behalve eten en luisteren naar muziek, kan je elke zondag bakdemonstraties in de authentieke bakoven bijwonen, een kijkje nemen in het bakhuisje en eventueel een brood bestellen. Smakelijk!Prijs: aperitiefconcert: 5 euro / picknickmand: 12 euro per volwassene, 10 euro per kind (tot 11 jaar)

Adres: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1, 9900 Eeklo

Meer info: , 09 327 0447