Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Gratis abonnement

Boekjes

Ken je onze boekjes al? Twee keer per jaar brengen we een nieuw boekje uit, telkens over een bepaald thema. Je kan ze online lezen en via onze nieuwsbrief brengen we je telkens op de hoogte als er een nieuwe editie uit is. Wil je graag een gedrukte versie bestellen, stuur dan een mailtje met je naam, adres en het gewenste aantal naar . Wie liever elke keer automatisch zijn exemplaren ontvangt, kan ook een gratis abonnement aanvragen. Dat doe je opnieuw door een mailtje te sturen met je naam, adres en het gewenste aantal naar 

 

Vanaf 10 exemplaren

Omdat de postkosten anders de pan uitswingen, kan je geen abonnement aanvragen voor minder dan 10 exemplaren. Wat moet je met 10 boekjes? Bedoeling is dat je er eentje houdt om zelf te lezen en de rest uitdeelt aan vrienden, familie, buren, enzovoort. Daar scoor je goede punten mee ;).

 

Spread the word 

Ken je een boer/boerin met een hoevewinkel of hoevelogies? Vertel hem zeker over onze boekjes en de mogelijkheid om een gratis abonnement te nemen. Hij/zij kan de boekjes dan verdelen onder zijn klanten, en op die manier aan klantenbinding doen.

Ken je een leraar/lerares? Ook hij/zij kan geïnteresseerd zijn in de boekjes, om te gebruiken tijdens de les. Dus Veldverkenners, spread the word! Vertel over onze boekjes en word zo helemaal deel van onze Veldverkenners-community. We zijn je bij voorbaat dankbaar, en beloven daarom nog veel interessante boekjes te maken ;).