Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
17 Sep
tot
25 Sep

Beleef bio

Locatie: heel Vlaanderen

BioForum start regelmatig een campagne op om Vlaamse bio-producten te promoten. Van 17 tot 25 september  staan de biogroenten en aardappelen in the picture. En hoe kan je dat beter doen dan door het publiek uit te nodigen bij de bioboer?

'Bio'- Het klinkt wel leuk, maar wat betekent het eigenlijk? Wat is het verschil tussen een biologisch geteelde aardappel en een traditioneel exemplaar? Is het ene echt gezonder dan het andere, of gaat het meer om de zorg voor het klimaat? Op deze en heel veel andere vragen kan je  een antwoord krijgen van 17 tot 25 september. Er is immers heel wat te beleven: bezoekjes aan biobedrijven, opendeurdagen, boerderijpicknicks, workshops, proeverijen, ... Ook biowinkels promoten tijdens de tiendaagse hun gevarieerde biologische aanbod. Benieuwd naar alle activiteiten, opendeurdagen en evenementen die je bio willen laten beleven? Bekijk dan via deze link de website van BioForum.

BioForum is ook erg benieuwd naar jouw favoriete biologische groente. Ben je zot van snoeptomaatjes of ga je liever voor een golden oldie zoals de aardpeer? Stem hier en maak kans op een heerlijk biopakket ter waarde van 50 euro.