Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
14 Jul
tot
01 Sep

4 Picknickconcerten in de Huysmanhoeve

Locatie: Eeklo

Vier zondagen Picknickconcert in de Huysmanhoeve
 
Vier zondagen lang wordt de Huysmanhoeve in Eeklo omgebouwd tot een concertterrein terwijl de bezoekers kunnen genieten van een picknick. Er zijn telkens drie optredens per dag waarin verschillende muziekgenres aan bod komen (pop, hafabra, rock, folk,…).
 
De formule van liveoptredens in combinatie met picknicks in de groene omgeving van de hoeve is al verschillende jaren een succes. Vorig jaar vonden in totaal meer dan 1400 mensen hun weg naar de picknickconcerten. Het Plattelandscentrum hoopt ook dit jaar weer zoveel publiek te trekken.
 
Het eerste picknickconcert vindt plaats op zondag 14 juli. Die dag zijn er optredens van Harmonie Yver & Eendracht uit Kaprijke, Koninklijke Fanfare Eendragt Maekt Magt uit Watervliet en The Bucket List (Singer Song Writer/covers). De andere picknickconcerten vinden plaats op  28 juli, 18 augustus en 1 september. De eerste muziekband treedt telkens op om 12 uur. Bezoekers kunnen op voorhand een picknickpakket  met streekproducten bestellen (16 euro p.p.) of een eigen picknick meebrengen. De inkom is gratis.
 
Meer info & bestellen: www.plattelandscentrum.be/huysmanhoeve  of Tel. 09 327 04 47
Adres: Bus 1, 9900 Eeklo. Openingsuren: 11u – 18u.