Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
14 Nov
tot
24 Nov

Week van de Smaak

Locatie: Vlaanderen

Van 14 tot 24 november vieren we opnieuw Week van de Smaak. Het thema dit jaar is Water & Vuur, wat zo veel wil zeggen als ‘al wat in de zee en in de rivieren leeft’ en ‘al wat gegrilld, gestoomd, gekookt, gerookt of gestookt kan worden’. Meter en peter van de campagne zijn dit jaar journalist/auteur Dorien Knockaert en chef/flemish foodie Kobe Desramaults.

De Week duurt voor de gelegenheid 10 dagen, van donderdag tot zondag. Tien dagen vol activiteiten, allemaal gericht op het beleven van smaak en (onze/een andere) eetcultuur. Van winterbarbecues en proeverijen over workshops tot vurige (kook)wedstrijden, buurtfeesten en tentoonstellingen. Met twee grote activiteiten als blikvangers, door de organisator van Week van de Smaak (Vol-au-vent) zelf in elkaar gebokst: De Smaakboot en Grill Kanal. Een overzicht van alle activiteiten vind je op weekvandesmaak.be, of lees je in het Logboek. Stad van de Smaak is dit keer trouwens Brussel, dus daar valt tijdens de Week éxtra veel culinairs te beleven: een overzicht daarvan vind je  nog eens apart in het Brussels Logboek.

Meer info: www.weekvandesmaak.be