Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Wedstrijd

Afgelopen: Win een exemplaar van het boek 'Melting pot - de wereld kookt in België'

België is een smeltkroes van culturen, en dus ook van eetculturen. Gepassioneerde mensen met roots ver buiten België zijn daarvoor verantwoordelijk. Ze zijn hier terechtgekomen, al dan niet naar eigen keuze of toevallig, en hebben er het beste van gemaakt. Allemaal hebben ze een verhaal te vertellen. Verhalen over hoop en twijfel, over vallen en opstaan. In het boek 'Melting Pot - de wereld kookt in België' krijgen 20 chef-koks en foodies de kans dat verhaal te vertellen. Daarenboven geven ze 250 van hun beste adressen prijs: unieke restaurants in binnen- en buitenland, leveranciers die met even veel passie hun ingrediënten verzorgen, en vakmannen/vrouwen die tegen de stroom in een oude ambacht in ere proberen te houden.

Veldverkenners mag drie exemplaren van dit mooie boek weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is onderstaande vragen invullen. Waag snel je kans, want de wedstrijd loopt af op 7 februari.  

Meer info over het boek en het antwoord op de wedstrijdvraag, vind je in ons artikel 'Boekentip (+win): Melting pot - de wereld kookt in België'. 

Veel succes!