Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
17 Okt
tot
19 Okt

KRACHTVOER

Locatie: Antwerpen

KRACHTVOER is een festival over eten van Alle Dagen Honger en Villanella, met de hulp van journaliste Dorien Knockaert en chef Kobe Desramaults. Na een succesvolle eerste editie serveren ze op zaterdag 18 en zondag 19 oktober opnieuw een scherpe selectie documentaires, lezingen, tastings, diners, workshops en exposities in DE Studio in Antwerpen. Op vrijdag 17 oktober wordt het weekend afgetrapt met een wervelende openingsshow.
 
Een greep uit het aanbod van KRACHTVOER: fermenteer groenten voor als straks de winter komt, waag je aan een masterclass foodblogging, verbaas je over nieuwe foodinitiatieven, leer een onbeminde vis fileren, oogst groenten uit eigen living of volg een workshop zuurdesembrood bakken.
 
KRACHTVOER mixt en matcht literatuur met cocktails, documentaires met boeiende nagesprekken en gastronomische diners met street food. Je denkt, luistert, kijkt, leert, proeft en probeert. Mogelijk verlaat je KRACHTVOER verwarder dan je toekwam, maar je blijft in elk geval niet op je honger zitten.
 
 
Prijs
Een dagpasje kost 10 euro, een ticket voor het openingsevent op vrijdag kost 20 euro.
Tickets voor een masterrclass, workshop of smaaksessie moeten apart aan gekocht worden.
Je kan alle tickets hier bestellen.
 
Adres
DE Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen
 
Bereikbaarheid
DE Studio ligt aan het Mechelseplein en is eenvoudig te bereiken met tram en bus. De halte ‘Nationale Bank’ ligt op 400m wandelafstand.
 
DE Studio heeft geen eigen parkeergelegenheid, maar er zijn 3 betaalparkings in de buurt: Interparking Oudaen (350 meter wandelafstand), Vinci Park Nationale Bank (400 meter wandelafstand), Interparking Arenberg (450 meter wandelafstand).
 
Meer info
KRACHTVOER,