Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
07 Jun

Hoevepicknick Huysmanhoeve

Locatie: Eeklo

 

Iedere eerste zondag van de maand organiseert het Plattelandscentrum Meetjesland aperitiefconcerten en hoevemaaltijden in het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve. Op zondag 7 juni is de sfeer extra feestelijk, want dan vindt de eerste picknick uit een reeks van drie plaats. De dag is gevuld met activiteiten voor jong en oud:

Het event vangt aan om 11:00 met een aperitiefconcert: jazz + streekproducten als aperitief. Geen slecht begin! Vervolgens (om 12:00) kan je aanschuiven voor een hoevepicknick: picknick + historische hoeve op de achtergrond. Geen slechte combinatie! 

Wie geen picknickpakket met hoeve- en streekproducten bestelde, brengt best zijn eigen picknickmand mee. Daar hoef je je niet voor te schamen, iedereen is meer dan welkom - met eigen of bestelde picknickmand. Voor de picknicks op 5 juli en 2 augustus is het trouwens nog niet te laat om een picknickpakket te bestellen. Dat kan via .

Behalve eten en luisteren naar muziek, kan je elke zondag bakdemonstraties in de authentieke bakoven bijwonen, een kijkje nemen in het bakhuisje en eventueel een brood bestellen. Omdat het Week van de Bij is, worden deze zondag bovendien proevertjes van spelt- of rozijnenbrood met honing voorzien. Smakelijk!

 

Prijs: aperitiefconcert: 5 euro / picknickmand: 12 euro per volwassene, 10 euro per kind (tot 11 jaar)

Adres: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1, 9900 Eeklo

Meer info: , 09 327 0447