Ontdek, proef en beleef het platteland van morgen
/gratis-abonnement
Agenda
26 Aug
tot
26 Aug

Hoeve- en streekproductenmarkt mmm...eetjesland

Het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve is opnieuw het decor voor de hoeve- en streekproductenmarkt van de coöperatie mmm...eetjesland, met tal van kraampjes die een variëteit aan kwaliteitsvolle en verse hoeve- en streekproducten aanbieden.  De coöperatie mmm...eetjesland en het Plattelandscentrum Meetjesland stellen er eveneens hun nieuwe webshop voor Meetjeslandse streekproducten voor.

Programma:

  • 10u30-12u: Rondleiding over de natuur en de historiek van de Huysmanhoeve, kaderend in de 'Vollemaanlezingen 2018' (die de thema's erfgoed, smaak, natuur, landbouw en platteland belichten en verbinden). Inschrijven vooraf is gewenst, via   of 09/3270447. 
  • vanaf 11u: Broodbakdemonstraties
  • vanaf 12u: Picknickconcerten. Iedereen is welkom om te picknicken terwijl vier muziekgroepen het beste van zichzelf geven. Breng zelf een picknick mee of bestel vooraf een picknickpakket met streekproducten, samengesteld door chef-kok Jurgen Rysselaere. Pakketten (of brood) te bestellen via  of 09/3270447. Prijs per volwassene: 16 euro, prijs per kind: 12 euro. Bestellen kan tot woensdag 22 augustus.
  • 13u-18u: Hoeve- en streekproductenmarkt
 
Adres: Bus 1, 9900 Eeklo
 
Foto: Plattelandscentrum Huysmanhoeve