Meest recent
Duik in het archief
-
Wat met de voedselbevoorrading na de coronacrisis?
Onze supermarkten hebben het hamstergedrag goed kunnen opvangen. Maar wat gebeurt er met de voedselvoorziening op lange termijn als gevolg van de coronamaatregelen? -
Binnenkijken bij Bart – 7 x weet wat je eet: rammenas
Veldwerk: de zwarte en witte rammenas van Bart T’Seyn in Lier -
-
Hoe oud wordt een kip?
De vraag ‘hoe oud wordt een kip?’ is de tweede meest gegoogelde vraag van 2019. -
Hoeveel krijgt een landbouwer voor zijn product?
Zoek het zelf uit met een nieuwe berekeningstool! -
Binnenkijken bij Dirk en Sabine – 7 x weet wat je eet: savooikool
Veldwerk: de savooikolen van Dirk Debusschere en Sabine Naert in Meulebeke. -
Wat drijft de boer om duurzaam te produceren?
Geld speelt niet altijd een rol, blijkt uit een studie. -
-
Binnenkijken bij Bert – 7x weet wat je eet: Andijvie
Veldwerk: andijvie van Bert De Keyser uit Sint-Katelijne-Waver -
Hoe gewoontjes worden insecten op ons menu?
Kiezen we binnenkort voor een insectenmenu op restaurant?